Tevékenységeink

Nálunk az Ön érdekei az elsődlegesek!

Ügyvédi
tevékenység

Az ügyvédi tevékenység alapvetően megbízás - ami törvény eltérő rendelkezésének hiányában szabad megállapodás tárgya - vagy kirendelés alapján végezhető, és ha gyakorlásához az ügyfél képviselete szükséges, a képviseleti jog létesítéséről meghatalmazást kell kiállítani a megbízott részére. A kirendelt védő részére a meghatalmazást a hatóság kirendelő határozata és a kijelölés pótolja.

Az ügyvédnek eljárása során a megbízás keretein belül kell eljárnia, attól csak kivételes esetben térhet el. 

jogi-képviselet-ikon
Jogi képviselet ellátása

Irodánk bíróság vagy akár más hatóság előtt, illetve harmadik személyekkel szemben az ügyfél jogi képviselőjeként, az ügyfél érdekeinek elsődlegessége alapján, tipikusan polgári peres és nemperes eljárásokban valamelyik fél érdekében vagy büntetőeljárásban a sértett képviselőjeként jár el.

mérleg-törvény-ikon
Büntetőeljárásban a védelem ellátása

Irodánk a büntetőeljárásban a terhelt védőjeként, érdekeinek elsődlegessége alapján jár el. Gyanúsítottként vagy gyanúsítható személyként ne késlekedjen, kérjen ügyvédi segítséget, mivel már első nyilatkozatai is bizonyítékként felhasználhatók Ön ellen!

ingatlan

Irodánk az ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézés keretében szerződéseket (pl. adás-vétel, ajándékozás) és azokhoz tartozó okiratokat ( pl. tulajdonjog bejegyzési engedély) készít, letétet kezel, továbbá ingatlanközvetítői tevékenységet is folytat.

letét-lakat-ikon
Ügyvédi letét

Irodánk a megbízás teljesítéseként, a megbízáshoz kapcsolódó eljárási cselekmények költségének teljesítésére vagy a megbízáshoz kapcsolódóan megőrzésre pénzt, készpénz-helyettesítő fizetési eszközt, utalványt, értékpapírt vagy más okiratot vehet át, őrizhet és kezelhet letétként. 

jogi-tanácsadás
Jogi tanácsadás

Az ügyfél érdekeinek megfelelő joghatás kiváltására alkalmas akaratnyilatkozat megtételének előkészítésével, továbbá múltbeli, a jelenben fennálló vagy jövőbeli körülmények jogi értékelésével kapcsolatban az ügyfél számára irodánk véleményt ad, illetve javaslatokat fogalmaz meg.  A jogi tanácsadás során - ha a felek szigorúbb követelményt nem határoznak meg - az ügyfél által előadott tényeket teljes körűnek, pontosnak és valónak fogadjuk el. Ügyfeleink véleményeivel, illetve megfogalmazott javaslataikkal kapcsolatban felmerülhető  jogi kockázatokról minden esetben tájékoztatást adunk. A tanácsadás valamint a konzultáció minden esetben (annak módjától illetve kereteitől függően) díj ellenében történik! 

Reméljük, hogy hamarosan Ön is elégedetten veszi igénybe szolgáltatásainkat, melyek további részleteiről érdeklődjön elérhetőségeinken!

jogi-csarnok-és-könyvtár
földgömb-ikon
CÍM
1122 Budapest,
Határőr út 26.
levél-ikon
E-mail
iroda@szellakugyvediiroda.hu
telefon ikon
telefon
+36 20 444 1228
Közösségi oldal
dr-szellák-norbert-ügyvédi-iroda-favicon

Szellák Ügyvédi Iroda

2023 © Minden jog fenntartva | Szellák Ügyvédi Iroda
apartment linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram