Bemutatkozás

Több évtizedes büntetőjogi, büntetőeljárás jogi, közigazgatási tapasztalatra tettem szert, mielőtt - korábbi célkitűzésként - az ügyvédi hivatásrendet választottam. Első diplomám megszerzése után rendészeti szakvizsgát tettem, majd a jogi egyetem elvégzését követő jogi szakvizsgával és a gyakorlati, illetve az alkalmazott ügyvédi idő elteltével kezdtem meg ügyvédi tevékenységemet a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként. 

Alapos ismerettel rendelkezem többek között a leplezett eszközök (pl. lehallgatás, rejtett figyelés) gyakorlati alkalmazásával, a kriminalisztikai és krimináltechnikai eljárásokkal, illetve a nyomozóhatóságok, szervek és a közigazgatás egyes szegmensei működésével kapcsolatban.

Fő profilom elsősorban a büntetőjogi, szabálysértési, büntetés-végrehajtási tanácsadás, védelem, sértetti képviselet. Ezen felül polgári peres és nemperes, valamint egyéb jogi eljárásokban is képviselem ügyfeleimet, vállalom gazdasági társaságok, civil szervezetek alapítását és változásának ügyintézését, jogi ügyeinek vitelét.

Szükség esetén más ügyvédi irodák és ügyvédek, valamint magánnyomozó közreműködését biztosítom ügyfeleim részére.

Az eddigi ügyvédi tevékenységem során képviselt elégedett, rendszeresen visszatérő ügyfelek sikerei és visszajelzései motiválnak az állandó fejlődésre és a velük közös célkitűzések elérésére.  

dr-szellák-norbert-ügyvéd
Dr. Szellák Norbert
Önért, Önnel együtt dolgozom, mert a siker közös döntés!

Miért válasszon engem?

 

Ügyvédet mindenki szabadon választhat. Az ügyvédi tevékenység az ügyfél és az ügyvéd közötti bizalmon alapul, amelyet mindenki köteles tiszteletben tartani, mint ahogy és is tiszteletben tartom és nagyra értékeljem választását.

Első találkozásunk alkalmával nyugodt körülmények között, zavartalanul meghallgatom problémáját és röviden felvázolom a megoldási lehetőségeket. 

Amennyiben megtisztel bizalmával, a továbbiakban Önért, Önnel együtt dolgozom.

  • Szabályozottan, szerződés szerint végzem tevékenységemet;
  • Önnel együttműködve dolgozom ki a stratégiákat;
  • Képviseletét az ügy kezdetétől a végéig, vagy kérésére annak bármely szakaszában ellátom;
  • A legkedvezőbb konstrukciójú díjszabást kínálom, a díjakat előre meghatározzuk;
  • Tájékoztatásom alapján folyamatosan nyomon tudja követni az eljárás menetét, ügye aktuális állását.

A jogi helyzetek változatossága és szövevényessége miatt, az ellenérdekű fél vagy a hatóságok birtokában lévő bizonyítékok, adatok, információk elsődleges ismeretének hiányában egy-egy ügy végső kimenetelét csak a tapasztalatokra alapozva lehet valószínűsíteni, azonban a siker elérése érdekében a jog biztosította keretek között minden tőlem telhetőt megteszek, hiszen a siker Önnek is köszönhető, számomra pedig motiváló tényező.

Honlapom böngészése során további hasznos információkat talál az ügyvédi tevékenységekről, az aktualitásokat, híreket pedig Facebook oldalamon láthatja.

Remélem, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között tudhatom!

A szolgáltatások részleteiről érdeklődjön a feltüntetett elérhetőségeken!

jogi-könyvtár
földgömb-ikon
CÍM
1051 Budapest,
Hercegprímás utca 7. III. 7/b.
levél-ikon
E-mail
iroda@szellakugyvediiroda.hu
telefon ikon
telefon
+36 20 444 1228
Közösségi oldal
dr-szellák-norbert-ügyvédi-iroda-favicon

dr. Szellák Norbert ügyvéd

2024 © Minden jog fenntartva | dr. Szellák Norbert ügyvéd
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram