SZELLÁK ÜGYVÉDI IRODA

Tisztelt Ügyfeleim!

Tájékoztatom Önöket, hogy ügyvédi irodám az Ügyvédházak elnevezésű, országos, ügyvédi ingatlanközvetítői hálózat tagjává vált.

Az Ügyvédházak hálózat kizárólag ügyvéd és ügyvédi iroda tagjai a klasszikus ügyvédi tevékenységük kiegészítéseként, az ügyvédi törvény felhatalmazás alapján ingatlanközvetitői tevékenységet is ellátnak.

Az Ügyvédházak hálózat tagjai ingatlanközvetítési szolgáltatásukat, az ügyvédi működésük részeként, az ügyvédi etikai és a tevékenységre vonatkozó törvényi előírások betartásával, az ügyvédi kamarák felügyelete alatt, ügyvédi felelősségbiztosításuk védelmében végzik.

A hálózat ügyvédjeinek célja, hogy egyetemi képezettségük, az ingatlanjogban szerzett tudásuk alapján, a szerződések előkészítésében, megkötésében, lebonyolításában, ügyfeleik képviseletében minőségi, értékarányos és versenyképes szolgáltatást nyújtsanak az ingatlanközvetítők hazai piacán.

A hálózat ügyvéd tagjainak együttműködésével és a vonatkozó jogszabályi előírások és korlátozások betartásával természetesen az ingatlanügyletekhez kapcsolódó letéti, és szerződéskötési feladatok is lebonyolíthatóak.

Az Ügyvédházak hálózat „Az ügyvédem az ingatlanosom!” jelmondatával kívánja a köztudatban megerősíteni, hogy az ügyvédek törvényben rögzített lehetőségként jogosultak és képesek az ügyfeleik számára ingatlanközvetítési tevékenységet nyújtani. Az Ügyvédházak hálózatról további információk elérhetőek a www.ugyvedhazak.hu oldalon és a hálózat Facebook oldalán.

Amennyiben a jövőben ingatlant kíván értékesíteni, esetleg vásárolni, már a legelső pillanatban gondoljon bátran együttműködő partnerként ügyvédi irodánkra, és mi mindent megteszünk az ingatlan felmérése, meghirdetése, a megfelelő vevő vagy a keresett ingatlan felkutatása és a tranzakció lebonyolítása érdekében.

Várjuk megkeresését!

 

Tisztelettel:

dr. Szellák Norbert ügyvéd
1119 Budapest, Etele út 59-61.
mobil: +36 20 444 1228
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.szellakugyvediiroda.hu

Az ügyvédek ingatlanközvetítő hálózatának tagja.